Om oss

AllaTiders arbetar hållbarhet på alla nivåer

AllaTiders Kompetenser är ett företag som bygger på människor och möjligheter. Vi arbetar i första hand med studenter och med aktiva seniorer. Vi arbetar också för att personer som nyligen invandrat till Sverige ska få sitt första arbete. 

Det som skiljer oss från ett bemanningsföretag eller andra bolag med städ och fixtjänster är att vi utgår från de individer vi har anställda. Har vi en senior som har kompetens inom massage och kroppsvård så erbjuder vi den tjänsten, har vi en en student som vill arbeta med utredningar inom industrin är det vad vi kan erbjuda. Kommer du invandrad och erbjuder tolktjänster så kommer det att vara en tjänst vi säljer.

Värdegrunden i bolaget är starkt och vi utvecklar arbetet inom de tre olika dimensionerna av hållbarhet:

  • Ekonomisk hållbart- du ska alltid få ett enhetspris av oss för hela uppdraget. Att kunna ge ett totalt pris för exempelvis städning eller ett tapetserat rum innebär att vår personal kan genomföra uppdraget på sitt sätt. Man kan välja att arbeta fort eller långsammare, att ha med sig en person som gör praktik eller arbeta ensam. För dig som kund får du ett pris för den tjänst du har köpt. Inte bara de timmar som görs på plats.
  • Ekologiskt hållbart. Vi erbjuder kunder att hyra utrustning av oss och den utrustningen är den mest ekologiskt hållbara vi kan hitta. Det kan exempelvis handla om städmaterial. Vi arbetar också för att hitta en konsult nära dig för att minimera transporter.
  • Socialt hållbart. Vår viktigaste fråga är den sociala hållbarheten. Vi försöker göra det vi kan för att minska ungdomsarbetslösheten, för att hjälpa till med integration och språkinlärning samt för att minska behovet av att tigga.

Höga Kusten Senioruthyrning startade under hösten 2008 av Liisi Hägglund och ändrade 2013 bolagsform till aktiebolag samt bytte namn till AllaTiders Kompetenser. 2015 såldes bolaget till Stina Haglund.

Kontakt

Läs mer om vårt arbete med sociala insatser
"Vi gör skillnad för dig
Du gör skillnad för världen"

Läs mer om hur vi arbetar med den nya dataskyddsförordningen.